Μια ακόμα φοιτήτρια της περιοχής καταγγέλλει την συμπεριφορά των υπαλλήλων των ΚΤΕΛ Κοζάνης:

“Είχε έρθει η μητέρα μου να με επισκεφτεί τον χειμώνα Φεβρουάριο μήνα και εφόσον διέρχεται από την Κοζάνη το λεωφορείο για Άρτα πήγαμε μία ώρα νωρίτερα μέσα στο κρύο να το πάρουμε και σαν να μην φτάνει αυτό βγάλαμε εισιτήριο κανονικά και περιμένανε αλλά η ώρα πέρναγε και το λεωφορείο πουθενά. Ρωτούσα κάθε 5 λεπτά και μου λέγαν δεν είχε έρθει ακόμα εφόσον είχαν περάσει δύο ώρες με εμένα κάθε τρεις και λίγο να ρωτάω στο τέλος ενημερώθηκαν ότι ήρθε το ΚΤΕΛ της Πρέβεζας και δεν φώναξαν από τα μεγάφωνα αλλά ούτε με μια απλή φωνή και το λεωφορείο είχε φτάσει στα Γρεβενά μέχρι να το καταλάβουν! Με αποτέλεσμα μέσα στο κρύο να αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε με αστικό και με αποσκευές στο Δρέπανο για να πάρουμε το απογευματινό ! Και ούτε μια συγνώμη !

Αλλά δεν έλλειπε μόνο αυτό. Πριν έναν μήνα πήγα Άρτα για τον γάμο του αδερφού μου και ενώ έλεγε στο σάιτ ότι φεύγει και μισή είπα να πάρω ένα τηλεφώνημα και με έντονο τόνο μου είπαν φεύγει και είκοσι εγώ τους είπα ότι στο σάιτ γράφει και μισή μήπως μπερδεύτηκαν με κάποιο άλλο δρομολόγιο και μιλούσα με ευγένεια! Όταν έφτασα και 10 δεν μίλησα και μου την είπε ότι καλό θα ήταν να μην φτάνουμε τελευταία στιγμή τής είπα αυτό για το σάιτ μου λέει αποκλείεται και όταν τίς το έδειξα και τής είπα τότε χρειάζεται ενημέρωση το σάιτ για να μην μπερδεύονται οι πελάτες.Tότε με αγνοούσε μέχρι που με ύφος μου λέει η ξανθιά κυρία που μιλούσα μαζί τής στο τηλέφωνο και στον κισσέ:Τι θέλεις τώρα να τσακωθούμε να μαλώσουμε, πήγαινε πάνω και ενημέρωσε τους !

Άκουσα από τον συνάδελφο τής,ο οποίος ενημέρωσε μάλλον κάποιον τηλεφωνικά , λογικά την αποθήκη -εκτός και αν μιλούσε στο τηλέφωνο και παράλληλα προσπαθούσε να το πει σε αυτή (υπάλληλο) στον κισε- για να βοηθήσει κάπως.Το λεωφορείο έφευγε και εγώ έτρεχα και κανένας από την αποθήκη που φώναζα να το σταματήσουν δεν μιλούσε. Μόνο χαχάνιζαν και έκαναν τσιγάρο.Εν τέλει ούρλιαξα και ο οδηγός σταμάτησε μου είπε ότι δεν τον ενημέρωσε κάνεις και μου ζήτησε συγγνώμη χωρίς να φταίει ! Όλοι ακόμη και ο οδηγός μου είπαν να το αναφέρω όπως και έκανα έστειλα μειλ και κάνεις δεν μου απάντησε ποτέ!»