Για μια ακόμα φορά επιβάτης, αυτή την φορά μάλιστα σε διπλό λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κοζάνης στο δρομολόγιο Κοζάνης -Θεσσαλονίκης των 8:10 τη Δευτέρα.

Οι θερμοκρασίες τσουχτερές παρότι φέτος δεν είχαμε τους περσινούς παγετούς, αλλά τα λεωφορεία πάλι παγωμένα. Δυστυχώς οι οδηγοί και μέτοχοι του ΚΤΕΛ δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να έρθουν νωρίτερα να τα θερμάνουν. Ο οδηγός ανοίγει τις πόρτες στις 8:05 για να μπουν οι επιβάτες και μαζί ανοίγει και η θέρμανση. Ο κρύος αέρας προκαλεί γκρίνιες ειδικά σε όσους κάθονται στις μπροστινές θέσεις με τον οδηγό να εξηγεί ότι έβαλε θέρμανση. Ζεσταίνεσαι κάπως στον Πολύμυλο, αλλά μένουμε με τα μπουφάν ως την Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον παγωμένοι ως τα μισά της διαδρομής. Καλό είναι να καταλάβουν ότι μεταφέρουν ανθρώπους και δεν μπορεί να λειτουργούν ανεξέλεγκτα.

Εξάλλου σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προσωπικού των Κ.Τ.Ε.Λ. Α.Ε. οι οδηγοί θέτουν σε λειτουργία το σύστημα ψύξης ή θέρμανσης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και μεριμνούν για την τήρηση ικανοποιητικής θερμοκρασίας.