Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του υπουργείου υγείας για τον μη άμεσο και μαζικό εμβολιασμό των ελευθέρων επαγγελματιών ιατρών μελών του έναντι του κορωνοίού SARS-COV-2, όπως έγινε με τους νοσοκομειακούς ιατρούς.

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας με αυτοθυσία και χωρίς τα μέσα του δημόσιου τομέα δέχτηκαν και σταμάτησαν ένα μεγάλο κύμα προς τα δημόσια νοσοκομεία και το σύστημα υγείας υποκαθιστώντας την πάσχουσα έως ανύπαρκτη πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας σε πολλές περιοχές .

Η συμπεριφορά της Πολιτείας στερείται τουλάχιστον σεβασμού και ηθικής απέναντι σε όλους του υγειονομικούς και οδηγεί στον διαχωρισμό των πολιτών και μάλιστα σε συνθήκες “πολέμου” σε αρεστούς και αποδιοπομπαίους!

Η δήθεν προτεραιότητα των λειτουργών της υγείας οδηγείται σε μια αποτρεπτική και χρονοβόρα διαδικασία που θα έχει συνέπειες στην αντιμετώπιση της πανδημίας που θα είναι μια μακρά, επώδυνη και δύσκολη διαδικασία!

Καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ            ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

Πηγή:grevenamedia.gr