Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 30/11/2019 -5/12/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Viga Κουζινάκι με σετ μαγειρικής μεταφερόμενο
Ξύλινο κουζινάκι με αξεσουάρ και σκεύη μαγειρικής! Ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι ρόλων από την εταιρεία Viga. Tα χρώματα και τα βερνίκια είναι οικολογικά και έχουν σαν βάση το νερό. Κατάλληλο για παιδιά 3-6 ετών. Διαστάσεις 31 x 30 x 9,5 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 εώς 7 ετών.
ΤΙΜΗ: 44,90€

 

Svoora Παίζω με τα Γράμματα – Ελληνικό Ξύλινο Αλφάβητο και 50 Κάρτες…

Ελληνικό αλφάβητο σε ξύλινη βάση. Η Ελληνική εταιρεία Svoora δημιούργησε ένα ασφαλές παιχνίδι, με το οποίο τα παιδιά μπορούν εύκολα να αντιληφθούν τα 24 γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου! Η διαδικασία της μάθησης γίνεται πιο διασκεδαστική, καθώς το παιχνίδι περιλαμβάνει 50 κάρτες πρώτης γραφής και ανάγνωσης, έτσι ώστε η ταύτιση της εικόνας με το κάθε γράμμα να βοηθήσει στην κατανόησή τους. Το παιχνίδι προετοιμάζει τα παιδιά για την ομαλή ένταξή τους στο δημοτικό με δημιουργικό τρόπο! Περιλαμβάνεται 1 ξύλινη βάση (2 τεμαχίων), 24 γράμματα κατασκευασμένα από μασιφ ξύλο οξιάς και 50 κάρτες πρώτης γραφής. Τα γράμματα έχουν ύψος 5.1 εκατοστά και πάχος 1.2 εκατοστά.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 εώς 6 ετών.
ΤΙΜΗ :22,40€

Cubika Ξύλινη Βάση Ταξινόμησης ‘Πυραμίδα’ 17 εκ.

Ξύλινη πυραμίδα ταξινόμησης από την εταιρεία Cubika. Η χρωματική πυραμίδα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το παιδί σας στη διαδικασία εκμάθησης χρωμάτων και μορφών με τρόπο διασκεδαστικό, ενισχύοντας την επιδεξιότητα, την προσοχή, την ισορροπία, τη φαντασία και τον συντονισμό ματιού-χεριού. Υλικά: ξύλο σφενδάμου, μη τοξικά χρώματα με βάση το νερό. Αριθμός κομματιών: 10 Διαστάσεις 11,5 x 17 x 11, 5 εκ. Ηλικία 3-5 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 1 εώς 5 ετών.
ΤΙΜΗ: 13,50€