«Σχετικά με το απογευματινό δημοσίευμα του Πρωϊνού Λόγου θα ήθελα πρώτα – πρώτα να αναφέρω ότι πραγματικά με συγκινεί το ενδιαφέρον του Πρωϊνού Λόγου, η αναφορά του στο όνομα μου, μόνο που το δημοσίευμα του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι στο νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο ” Άγιος Δημήτριος” ,στην Παθολογική κλινική, και όχι στην εντατική.

Θα παρακαλούσα στο μέλλον να είναι πολύ πιο προσεκτικοί , όταν ενημερώνουν, ιδιαίτερα για θέματα υγείας, να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους, γιατί προκαλείται αναστάτωση που βασίζεται σε ψευδή στοιχεία.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας

Με εκτίμηση
Στυλιανός Δ. Λαμπρόπουλος»

Κύριε διευθυντά,

Το δημοσίευμα είχε μοναδικό σκοπό να εκφράσει το ενδιαφέρον του στην κατάσταση της υγείας σας, πόσο μάλλον που είστε λειτουργός υγείας. Δεν γνωρίζαμε ότι βγήκατε από την εντατική, παρότι αναφέραμε ότι σύντομα θα βγείτε από τη μονάδα. Καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή στο Μαμάτσειο.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

http://www.prlogos.gr/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%bf/