Ο Δήμος Γρεβενών και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) παρέχουν, σε όσους δημότες επιθυμούν, τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε καθημερινή βάση.

Η διενέργεια των τεστ πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα εντός ισόγειου καταστήματος του Δημαρχείου Γρεβενών επί της οδού K.Ταλιαδούρη τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα με Πέμπτη από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι
Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη και το πρόγραμμα δωρεάν τεστ κορονοϊού για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές άνω των 16 ετών μέσα από την αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΟΔΥ (https://edu.testing.gov.gr/#/).

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στους εργαζόμενους του τοπικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ Γρεβενών για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσφέρουν ανελλιπώς στους πολίτες του Δήμου μας αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με υπέρτατο στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Γρεβενών