Γ’ Εθνική: Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επανέναρξη, δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 3/3.

Οριστική απόφαση να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά η Γ’ εθνική, υπό την προϋπόθεση πως θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων, έλαβε την Πέμπτη (25/2) η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε μόνο έναν γύρο, ανάλογα βέβαια, με τον αριθμό των ομάδων που θα κατέβουν να αγωνιστούν.

Όποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα που ανήκει, χωρίς χρηματικό πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών

Τα σωματεία καλούνται να στείλουν στην ΕΠΟ το έγγραφο με την οριστική τους απόφαση (συμμετοχή ή μη), μέχρι την Τετάρτη 3/3.

Επίσης η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι η Κυριακή 28/3.

Τέλος, η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι την Κυριακή στις 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

Πηγή: sportime.gr