Σε ΦΕΚ, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, δημοσιεύθηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους υποψήφιους των Κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Προκήρυξης 4Κ/2020 για τις 2.909 μόνιμες θέσεις στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση του Προέδρου του ΑΣΕΠ

«Στη σελίδα 321 του Φ.Ε.Κ. ΑΣΕΠ 15/2020 στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, η παράγραφος:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία έχει ως ακολούθως:
Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 2 Ιουνίου 2020 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 17 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Αντικαθίσταται στο ορθό:
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία έχει ως ακολούθως:
Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 2 Ιουνίου
2020 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 22 Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π».

«Τρέχουν» και οι αιτήσεις για τους ΥΕ

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα από την Πέμπτη 18/6 εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 4Κ/2020 (ΦΕΚ 15/18-5-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης λήγει στις 3 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

ΦΕΚ

Πηγή:aftodioikisi.gr