Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες των Γρεβενών για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας απευθύνει ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών, κ. Ανδ. Πάτσης. Ταυτόχρονα, με επιστολή του προς τους Δημάρχους Γρεβενών και Δεσκάτης, αλλά και τους Προέδρους του Επιμελητηρίου και των Εμπορικών Συλλόγων, καλεί σε συστράτευση δυνάμεων ώστε να μεταδοθεί παντού το μήνυμα για την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς του Νομού.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

Προς:
– Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γ. Δασταμάνη
– Δήμαρχο Δεσκάτης, κ. Δ. Κορδίλα
– Πρόεδρο Επιμελητηρίου Γρεβενών, κ. Ν. Ράμμο
– Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, K. Δημάδη
– Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Δεσκάτης, Ζ. Λάμαρη

Η αναγκαστική αναστολή λειτουργίας των περισσότερων επιχειρήσεων προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και το επακόλουθο «πάγωμα» της αγοράς είναι βέβαιο ότι έχει επιφέρει σημαντικές οικονομικές απώλειες στους επαγγελματίες και ιδιαίτερα στο νομό μας, όπου η αγοραστική δύναμη είναι περιορισμένη. Με τη σταδιακή άρση των μέτρων από σήμερα και την επαναλειτουργία των καταστημάτων είναι σημαντικό να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, ώστε να κερδηθεί το στοίχημα της ανάκαμψης το συντομότερο δυνατό.

Για τον λόγο αυτό, θα ήθελα να σας καλέσω όλοι μαζί να αναπτύξουμε μια πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών του Νομού μας προκειμένου να ενισχυθούν τα τοπικά καταστήματα και προϊόντα.

Με την παρότρυνση/ ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες των Γρεβενών:
– Προτιμούμε τα τοπικά προϊόντα
– Ψωνίζουμε στα τοπικά καταστήματα
– Ενισχύουμε την τοπική αγορά

Και κεντρικό μήνυμα «Στηρίζουμε Γρεβενά, δίνουμε δύναμη στον τόπο μας!» μπορούμε να κάνουμε κάθε πολίτη των Γρεβενών κοινωνό της προσπάθειας για τη γρήγορη ανάκαμψη της οικονομίας του Νομού μας. Η πρωτοβουλία αυτή θα ήταν καλό να αναπτυχθεί με τη μορφή καμπάνιας ώστε να φτάσει το μήνυμα σε κάθε Γρεβενιώτη και Γρεβενιώτισσα και να γίνει όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική.

Στην προσπάθεια ανάτασης της γρεβενιώτικης οικονομίας είμαστε όλοι μαζί και ενώνουμε τις δυνάμεις μας γι’ αυτό τον κοινό σκοπό!

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Πάτσης
Βουλευτής Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία