Έντονη λογομαχία σημειώθηκε μεταξύ του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φώτη Κεχαγιά, και του πρώην Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, Παντελή Αργυριάδη, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για την αποεπένδυση της ΔΕΗ.

Η ένταση μεταξύ του Φ. Κεχαγιά και του Π. Αργυριάδη ξεκίνησε όταν ο πρώτος δεν επέτρεψε στο Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη να δεχτεί ερωτήσεις σχετικά με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του. Η λογομαχία κορυφώθηκε όταν ο Π. Αργυριάδης, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Συμβουλίου, είπε «‘Ελα, κάτσε κάτω», κάνοντας τον τελευταίο να χάσει την ψυχραιμία του και να του απαντήσει «Άντε ρε χοντρέ!».  Αμέσως προκλήθηκε αναταραχή στην αίθουσα, με το Φ. Κεχαγιά να ανακαλεί τον χαρακτηρισμό προς τον Π. Αργυριάδη ο οποίος διαμαρτυρόμενος ζήτησε να καταγραφεί η φράση αυτή στα πρακτικά.

Δείτε στο πρώτο βίντεο τη λογομαχία Κεχαγιά-Αργυριάδη και στο δεύτερο τη δήλωση του Παντελή Αργυριάδη για το χαρακτηρισμό προς το πρόσωπό του.


Ε.Σ.