Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 2ο χιλιόμετρο της οδού Άργους Ορεστικού – Καστοριάς, στο ύψους του ξενώνα Άιγλη, όταν ιχ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 3.00 η ώρα τα ξημερώματα, όταν άγνωστο γιατί, η οδηγός του Τζιπ, που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Άργος Ορεστικό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει στο πίσω μέρος γερανοφόρου φορτηγού της ΔΕΔΔΗΕ. Παρά τη σφοδρή σύγκρουση η οδηγός, ηλικίας περίπου 35 ετών, δεν έπαθε ευτυχώς το παραμικρό και δεν χρειάστηκε ούτε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr η οδηγός, που κατά κυριολεξία είχε Άγιο, φορούσε ζώνη ασφαλείας, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι του οχήματος της, γεγονός που την διαφυλάξαν σώα και αβλαβή! Ωστόσο οι εικόνες από το τροχαίο προκαλούν σοκ και είναι ευτυχές το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε ελαφρύς τραυματισμός. Το τζιπ πάντως υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές και μικρότερες το φορτηγό. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία.

Πηγή:ditikostipos.gr